BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Vloerenhuis Zuidbroek

Website

Over Vloerenhuis

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij: Henry en ik (Marika) van Vloerenhuis Zuidbroek hebben al jarenlange ervaring op het gebied van vloeren.

Onze eigen leg service genaamd LPH bestaat uit ervaren leggers en parketteurs zodat wij u ook één jaar garantie kunnen geven. Juist daarom weten we dat het verstandig is om deskundig advies te geven en te krijgen.

Het kiezen van een vloer die bij u en uw interieur past is niet altijd makkelijk omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Bij Vloerenhuis Zuidbroek bent u hiervoor aan het juist adres. Met meer dan 35 jaar ervaring op de vloer en in de verkoop kunt u ervan uitgaan dat uw vloer dat u kiest voor een vloer die goed bij u past en ook netjes word gelegd.

Heeft u een bedrijf? Ook voor grote projecten bent u bij Vloerenhuis Zuidbroek aan het juiste adres.

Kortom: een betaalbare vloerenspecialist die voor iedereen toegankelijk is! Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord.