BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Van Klaveren uitvaart

Website

Over Van Klaveren uitvaart

Joh. van Klaveren Uitvaarzorg is een klein schalige uitvaartonderneming. Wij organiseren in overleg met de nabestaanden de inhoud van de uitvaart. Regelen alle formaliteiten welke nodig zijn om de uitvaart te kunnen laten plaatsvinden.

We nemen contact op met de desbetreffende uitvaartcentra, kerken, crematoria en gemeenten waar de uitvaartplechtigheid c.q. uitvaart zal worden gehouden. Ook geven wij de nabestaanden de ruimte om wanneer zij dat willen bepaalde zaken zelf te regelen. De regel leert echter dat dit meestal door ons wordt gedaan, maar de mogelijkheid is in ieder geval aanwezig.

Tijdens de bespreking van de uitvaart met de nabestaanden geven wij voldoende ruimte om bepaalde beslissingen te nemen, deze verruiming van tijd in beslissingen kan omdat het aantal dagen in de Wet op Lijkbezorging is verruimd van 5 dagen naar 6 werkdagen.

De nabestaanden krijgen bij ons de ruimte om hun eigen ideeën naar voren te brengen, waarbij wij in het oog zullen houden of de wensen wettelijk en praktisch uitvoerbaar zijn. Vaak leidt dit niet tot grote problemen.

Wij proberen de kosten tot het minimum te beperken, zodat de nabestaanden niet worden opgescheept met een torenhoge rekening van onze kant. Echter de kosten van crematoria, opbaarcentra, gebouwen, begraafplaatsen etc. hebben wij hierbij niet zelf in de hand. Om u hiervan de werkelijke kosten te laten zien, zal er altijd een copy van de nota aan de nabestaanden worden overlegd.

Kortom Joh. van Klaveren Uitvaartzorg heeft korte lijnen, waardoor er steeds persoonlijk contact is met de nabestaanden. Tijdens de dagen voor de uitvaart hebben nabestaanden steeds te maken met dezelfde personen namelijk Johan van Klaveren en Gea Ruben. Er wordt iedere dag contact gezocht met de nabestaanden, bij voorkeur door een bezoekje maar altijd doormiddel van een telefoontje. Tenzij de nabestaanden anders aangeven.