BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Tattoo Bart

Website

Over Tattoo Bart

De meeste mensen die mij kennen weten dat ik alleen voor kwaliteit ga, en niet voor de snelle cash. Wil je snel een tattoo dan moet je niet bij mij zijn.Tatoeëerders vind je tegenwoordig bijna op elke hoek van de straat, Artiesten zijn er maar weinig, Veel mensen gaan op zoek naar prijs, en vergeten ze het stukje kunstzinnige en kwaliteit in een tattoo, je loopt er toch wel je hele leven mee.  

Mijn kwaliteiten heeft door de jaren heen zeer sterk toegenomen in diverse stijlen, waaronder Japans- Portretten – Black&Grey – Freestyle – Maori-Polynesisch – 3D werk – lettering en natuurlijk al je eigen ideeën werk ik graag voor je uit. 

Mijn naam is Bart Diekema, al mijn hele leven tekende ik al kleinere werkjes van tatoeage´s , echt serieus tekenen begon op mijn 15e jaar. Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende werkgevers, was het toch duidelijk dat ik mijn eigen weg moest inslaan, en zo is mijn loopbaan begonnen, ik ben uiteindelijk onder de vleugels gekomen bij een ervaren artiest, dit was in 2003.

Hij heeft mij voor vele valkuilen weten te behoeden, lang heb ik met hem mee moeten lopen om alle ins en outs te leren kennen op het vakgebied Tatoeëren. De meeste mensen die mij kennen weten dat ik alleen voor kwaliteit ga, en niet voor de snelle cash. Wil je snel een tattoo dan moet je niet bij mij zijn.
Tatoeëerders vind je tegenwoordig bijna op elke hoek van de straat, Artiesten zijn er maar weinig, Veel mensen gaan op zoek naar prijs, en vergeten ze het stukje kunstzinnige en kwaliteit in een tattoo, je loopt er toch wel je hele leven mee.

Mijn kwaliteiten heeft door de jaren heen zeer sterk toegenomen in diverse stijlen, waaronder Japans- Portretten – Black&Grey – Freestyle – Maori-Polynesisch – 3D werk – lettering en natuurlijk al je eigen ideeën werk ik graag voor je uit.