BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

't Kralenstulpje

Specialist in kralen en toebehoren

GRATIS ARMBAND IN AUGUSTUS EN SEPTEMBER.

Je ontvangt je gratis armbandje bij elke bestelling vanaf € 150,-. Je kan deze armbandjes ook zelf maken, kijk snel op ’t kralenstulpje.

Wil jij dit horloge winnen (of een andere kleur) met echt runder lederen bandje t.w.v. €. 39,95 ? We geven 10 stuks weg in een willekeurige bruine kleur of zwart!

Wat moet je doen? Plaats een bestelling bij www.kralenstulpje.nl en schrijf in de opmerkingen waarom jij dit horloge wilt winnen! Vanaf 50 euro krijg je hem sowieso bij je bestelling in! Het kan wel zijn dat er een nieuw batterijtje in moet!

Cadeautjes die ’t Kralenstulpje Scheemda ter beschikking stelt:

’t Kralenstulpje verkoopt o.a. organza cadeauzakjes, labels, sieraden, betaalbare kralen en onderdelen, hobbymaterialen, edelstenen om te rijgen en verpakkingsmaterialen en displaymaterialen voor op de sieradenbeurs.

Alles bij ’t Kralenstulpje is vanuit voorraad leverbaar! Met meer dan 25.000 verschillende artikelen op voorraad bent u bij niet snel uitgekeken!

De missie van t Kralenstulpje is om steeds meer mensen enthousiast te krijgen in het maken van sieraden. Mijn naam is Esther de Jonge en ik run ’t Kralenstulpje nu bijna 10 jaar met heel veel plezier!

Ik vind het leuk om mijn enthousiasme over te brengen aan anderen, zodat andere mensen net zoveel plezier beleven in het maken van sieraden als ik.Ik ben altijd opzoek geweest naar goede materialen, maar ze moesten wel betaalbaar blijven. Een hobby is leuk, maar kost vaak toch wel weer geld. Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet kunnen hebben om zo’n leuke hobby te beoefenen.

 

Contact

Adres:
Stationsstraat 11a
9679 EA Scheemda

Telefoon:
0597-85 01 10

Webshop:
https://www.kralenstulpje.nl/