BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Spelbrink Dakbedekking

Website

Over Spelbrink

Wij voelen ons thuis op uw dak. Wij voeren allerhande werkzaamheden uit op platte en hellende daken. Onze specialisaties zijn:

 • Bitumineuze daken
  Dit zijn de daken met het zogenaamde ‘dakleer’. U vindt deze bedekking voornamelijk op platte daken. Wij zijn gespeciliseerd in aanleg van nieuwe daken, renovatie van bestaande daken en de reparatie van gebreken aan deze daken.
 • Shingles daken
  Een shingle is een schubvormige, bitumineuze dakbedekking, bestemd voor een hellend dak. Het is een duurzame dakbedekking tegen relatief lage kosten. Shingles zijn leverbaar in verschillende vormen en kleuren en kunnen gebruikt worden alle hellende daken met een minimum helling van 25 graden.
 • Isoleren van daken
  Door gebruik te maken van dakisolatie verhoogt u het rendement van uw verwarmingsinstallatie. Warmte wordt langer vastgehouden, waardoor u minder hoeft te stoken. Een investering die zich terugverdient!
 • Plaatsen en vervangen van dakgoten en afwatering
  Een goede afwatering van uw dak verhoogt de levensduur van het dak aanzienlijk. Slechte afwatering kan allerhande problemen opleveren. Wij adviseren u graag.
 • Afwerking van daken, plaatsen van (zink)lijsten en boeiboorden
  Door het plaatsen van lijsten en boeiboorden wordt uw dak de kroon op uw huis of gebouw.
 • Plaatsen van lichtkoepels
  Lichtkoepels vergroten de hoeveelheid daglicht die uw huis of gebouw binnenkomt. Wij plaatsen nieuwe koepels en plegen desgewenst onderhoud aan bestaande lichtkoepels.