BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Reverse Aging By Joan

Website

Over Reverse Aging By Joan

Joan-Smit is opgericht door Johanna Smit.

Door haar jarenlange ervaring als accountmanager in de Beauty Branche en inmiddels als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, heeft Johanna haar liefde voor het vak en haar kennis inmiddels in de praktijk weten te brengen.

Joan-Smit is gespecialiseerd in: ooglid lifting zonder operatie, unieke methodes op gebied van huidverjonging, rimpelbehandelingen, huidverstrakking en volume behandelingen, duurzaam ontharen en definitief vet verwijderen. Door diverse methodes te combineren, heeft ons team een unieke manier van ontharen ontwikkeld waarbij het nu mogelijk is om voortaan alle huid en haarkleuren bij zowel dames als heren succesvol te behandelen.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om in ons instituut definitief vet te laten verwijderen zonder operatie! Ook hierbij hebben wij een bijzondere methode ontwikkeld waarmee wij de enige zijn in Nederland die op deze manier werkt.

Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwste technieken om zoveel mogelijk huiddefecten te kunnen behandelen zoals littekens, couperose, rimpels, pigmentvlekken, striae, acne etc. In veel gevallen is vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk!

Graag tot ziens bij Joan-Smit!