BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Pekelahof

Website Pekelahof

Over Pekelahof

Brasserie-Restaurant Pekelahof is een begrip in de regio. Al meer dan 30 jaar staat het restaurant op een markante plek in Oude Pekela.

17Wat kan Brasserie-Restaurant Pekelahof u bieden?

  • Een ruim restaurant met 100 zitplaatsen
  • De Spieskamer met 50 zitplaatsen en een eigen bar
  • Een grote zaal voor bruiloften en recepties tot 200 personen.
  • Een uitgebreide kaart
  • En dit alles in een rookvrije ambiance
  • Voldoende parkeerplaatsen, die ook nog eens gratis zijn!

U kunt bij ons, naast dineren van de kaart, ook genieten van heerlijke grill-specialiteiten en ‘doe het zelf’ opties, zoals steengrillen en gourmetten. Dit aangevuld met de lekkerste bijgerechten en groenten.

Puro Koffie

Wij serveren in ons restaurant de lekkerste puro-koffie. Dit is koffie geproduceerd volgens het Max Havelaar fair-trade principe en is een mix van de beste koffiebonen. De samenstelling is het resultaat van talrijke proeverijen door een panel van échte professionals.

Puro’s geheime recept bestaat uit een combinatie van bonen die geproduceerd worden door kleine boeren en plantagearbeiders die met hart en ziel betrokken zijn bij de koffieteelt en met veel zorg hun koffiebonen oogsten.