BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Meubelspuiterij Scheper

Website

Over Meubelspuiterij Scheper

In een interieur dient te worden geleefd, hierdoor is slijtage van meubelen een onvermijdelijk gevolg. Om toch zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw meubels worden door Meubelspuiterij Scheper uitsluitend producten van topkwaliteit gebruikt.

Door onze samenwerking met de meest vooraanstaande producenten van lakken en beitsen kunnen wij u lak afwerkingen bieden welke een zeer hoge bescherming bieden tegen krassen, hitte en vocht. Hierbij werken wij uitsluitend met lakken welke zijn ontwikkeld voor toepassingen op meubels.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het bieden van de meest vernieuwende lak afwerkingen. Niet alleen op het gebied van kleuren, door onze computer gestuurde mengmachines beschikken wij over vele tienduizenden mogelijke kleuren, maar ook op het gebied van speciale effecten. Tevens kunnen wij in samenwerking met u een eigen kleur of beitskleur samenstellen.

Zo kunnen wij uw gebeitste en in kleur gespoten meubelen voorzien van een lakafwerking zonder glans tot het welbekende hoogglans. Zo kunnen gebeitste meubelen worden voorzien van een natuurlak waarbij de originele uitstraling van het meubelstuk behouden blijft, maar deze wel de bescherming van een blanke biedt.

Bij Meubelspuiterij Scheper worden hoogglans afwerkingen overigens middels een eigens ontwikkelde procedure aangebracht waarbij deze voor uitlevering handmatig volledig worden gepolijst, hierdoor kan worden gegarandeerd dat deze zijn glans vele jaren zal behouden en zeer krasvast is.

Op onze website kunt u een klein overzicht van de door ons aangeboden afwerkingen zien. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom onze spuiterij te bezoeken en uzelf te laten inspireren door de vele mogelijkheden welke Meubelspuiterij Scheper u kan bieden.