BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

MDW Medical

Website

Over MDW Medical

MDW medical is gespecialiseerd in medische apparatuur. Of het nu gaat om ontwikkeling, onderhoud, reparatie, afvoer of herplaatsing. Wij bieden technische ondersteuning gedurende de hele levenscyclus van uw apparatuur. Dat doen we met liefde voor ons – en uw – vak, volgens de hoogste onderhoudsnormen en conform de eisen vanuit het convenant veilige toepassing medische technologie.

Praktisch en persoonlijk
De bevlogen technici van MDW medical voorzien klanten graag van advies en praktische ondersteuning. Onze benadering is persoonlijk, onze dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Onze werkwijze voldoet aan het convenant veilige toepassing medische technologie, want kennis en kwaliteit staan bij MDW medical voorop.

Innovatief
De medische wereld verandert. Door nieuwe inzichten en technologische ontwikkelingen ontstaat de behoefte aan nieuwe oplossingen. Wij denken graag met u mee. Wat hebt u nodig? Bent u op zoek naar medische apparatuur met specifieke eigenschappen? Wij ontwikkelen en modificeren instrumenten, zodat die zo optimaal inzetbaar zijn. Daarnaast hebben we onze bedrijfsprocessen verregaand geautomatiseerd zodat u snel en online kunt beschikken over de rapportages die voor u van belang zijn.