BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Manning Dakbedekking

Website Manning Dakbedekking

Over Contractbouw

Marcel Manning begon ooit als eerste hulp dakdekker, werkte zich op tot voorman en werkvoorbereider om vervolgens de inkoop en calculatie op zich te nemen.

In 2002 start Marcel Manning, nadat hij nagenoeg alle facetten van het dakdekkerswerk heeft doorlopen, zijn eigen eenmansbedrijf. Wat begonnen is als stageplek bij een dakdekkersbedrijf is omgeslagen in een voorliefde voor alles wat met dakbedekking te maken heeft.

In de loop der jaren is het bedrijf in Stadskanaal uitgegroeid tot een middelgroot dakdekkersbedrijf met circa 29 medewerkers. Onze geschoolde medewerkers zijn actief op vele platte daken in de regio en daarbuiten.

 

Familiebedrijf

Ondanks alle groei is Manning Dakbedekking nog steeds hetzelfde bedrijf met veel de zelfde mensen.

De regie is nog steeds in handen van Marcel Manning maar intussen wordt hij gesteund door bedrijfsleider Marcel de Jonge. Samen met uitvoerder Gerry de Jonge ondersteunen en begeleiden ze de steeds groter wordende projecten.

Marcel Manning en Marcel de Jonge verzorgen samen de calculaties, de inkoop en de werkvoorbereiding. Daarbij worden ze gesteund door Jacqueline en Tea die verantwoordelijk zijn voor de administratie.