BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Juwelier Kempkes

Website Juwelier Kempkes

Over Juwelier Kempkes

Bij Kempkes Juwelier Optiek in Winschoten kunt u terecht voor de mooiste sieraden in briljant, goud en zilver, horloges, en een trouwringencollectie van Nederlandse bodem. Daarnaast bezoeken wij beurzen in binnen- en buitenland om de trends nauwkeurig in de gaten houden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de nieuwste mode op het gebied van sieraden en horloges! Ook repareren of vervangen wij onderdelen van uw sieraden, horloges en klokken.

Bij Kempkes Juwelier Optiek in Winschoten kunt u terecht voor de mooiste brillen en laatste trends op het gebied van monturen en glazen. Onze vakkundige gediplomeerde opticiens, optometrist en contactlensspecialist staan vijf dagen in de week voor u klaar. Met behulp van de nieuwste apparatuur doen wij een nauwkeurige oogmeting of oogcontrole en kunnen wij u adviseren over de juiste contactlenzen. Verder kunt u bij ons ook terecht voor lees- en computerbrillen of een mooie zonnebril, zowel met als zonder sterkte.