BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Groenteman Wim Hofman

Website Groenteman Wim Hofman

Over De Echte groenteman (Wim Hofman)

De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was… hij is een specialist geworden. Een gepassioneerde vakman die werkt met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen.

Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de échte groenteman. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente, fruit, salades en maaltijden. Voor al uw vragen over AGF producten kunt u bij hem terecht! Bij welke andere winkel maakt het personeel nog zoveel tijd voor u vrij?

De èchte groenteman heeft de uitstraling van een landelijk merk door de herkenbare aankleding van de winkel; te herkennen aan de lachende tomaat!

Door deze landelijke samenwerking worden telkens weer nieuwe producten ontwikkeld. Daarnaast worden de èchte groentemannen regelmatig gecontroleerd op de gestelde kwaliteitseisen en worden er meerdere keren per jaar leuke acties georganiseerd. De klant staat centraal, dat merkt en dat proeft u!