BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Gordijnhuis Regina

Website Gordijnhuis Regina

Mooie aanbieding van Gordijnhuis Regina Veendam!

 

Ontvang een GRATIS vachtdeken naar keuze, grijs of zwart bij een besteding vanaf € 500,-! Gordijnhuis Regina Veendam wordt gerund door een vakvrouw, alles wordt door gordijnhuis Regina geregeld, van opmeten tot en met ophangen. Daarmee bent u verzekerd van de juiste maat en dat het ook hangt zoals u het graag ziet.

Vermeld even dat u de advertentie hebt gezien op BlikopGroningen, en u ontvangt uw heerlijke zachte vachtdeken direct!

Gordijnen Veendam bij Gordijnhuis Regina! Bent u opzoek naar mooie en goede kwaliteit gordijnen voor in uw huis? Dan bent u bij Gordijnhuis Regina aan het goede adres!

Over Gordijnhuis Regina

 
Gordijnen Veendam bij Gordijnhuis Regina! Bent u opzoek naar mooie en goede kwaliteit gordijnen voor in uw huis? Dan bent u bij Gordijnhuis Regina aan het goede adres!

U vind het bij gordijnhuis Regina, maak een keuze uit ons ruime assortiment Alle soorten en maten raambekleding onder één dak. Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Raambekleding voor in de woonkamer, kinderkamer of slaapkamer? Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Zoekt u bijvoorbeeld horizontale of verticale jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, multishades, inbetweens, romanas of andere raambekleding. Wij hebben het grootste aanbod raambekleding, met meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren en designs, van transparante en dichte kwaliteiten.

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het op maat maken van raambekleding. Ook op het gebied van raamdecoratie kunnen wij al uw wensen vervullen. Alles wordt exact op maat gemaakt voor uw ramen. Uw gordijnen worden met plezier en passie door onze vakmensen gemaakt! U bent bij ons welkom in de winkel.

WINACTIE GORDIJNHUIS REGINA

CONTACT GEGEVENS

Gordijnhuis Regina

Beneden Oosterdiep 197
9675LP, Veendam

Telefoon:
0598 – 624 581

Email:
info@gordijnhuis.nl