BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Glimmobiel Stadskanaal

Was- en poetsbedrijf GlimMobiel in Stadskanaal is de juiste partner voor de zakelijke en particuliere markt. Wij poetsen alles wat rijdt, vaart en vliegt! Kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plaats.

Over Glimmobiel Stadskanaal

Was- en poetsbedrijf GlimMobiel is in 2000 opgericht door Martijn Bruinsma. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste professionele partners op was- en poetsgebied in het noorden van Nederland voor de zakelijke en particuliere markt. Klanten kunnen terecht bij de vestiging in Stadskanaal.

GlimMobiel onderscheidt zich door het grote aanbod van diverse diensten. Elk voertuig dat rijdt, vaart en vliegt is bij ons na een behandeling weer zo goed als nieuw! Kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plaats.

Tot ziens namens team GlimMobiel

Diensten

Grote brand

Bij autowasbedrijf GlimMobiel aan de Glasblazer in Stadskanaal is vrijdagochtend rond vier uur brand uitgebroken. De brand ontstaan in een van de auto’s die in een loods staan. Een aantal wagens is verwoest. Andere wagens hebben rook- en waterschade opgelopen.

 

Van Staalduinen

Ondanks de brand gaan de werkzaamheden gewoon door. Van Staalduinen in Stadskanaal heeft de werkplaats an de Koperslager 1, 9502 DA Stadskanaal de komende weken beschikbaar gesteld. Ook het maken van een afspraak kan nog steeds telefonisch.

Contact

Adres:
Glasblazer 12
9502 KC Stadskanaal

Telefoon:
06 21 53 10 85