BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Erka casual mode Stadskanaal

Eigentijdse mode voor hem en haar!
Webshop Erka Mode

Eigentijdse casual mode voor de modebewuste dames en heren bij Erka Mode Stadskanaal!

Over Erka Mode Stadskanaal

Erka casual mode Stadskanaal is al meer dan 50 jaar een begrip in Stadskanaal en omstreken. Onze kledingzaak is gericht op de casual man en vrouw, zowel jong als oud. In de winkel vind je dan ook een ruim assortiment herenkleding van prachtige design overhemden tot een sportief colbert. Ook voor vrouwen hebben we mooie dameskleding. Of je nu op zoek bent naar een feestelijk jurkje of een casual blouse of shirt, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij ons!

Als een van de weinige kledingzaken in Oost-Groningen hebben wij een ruime collectie spijkerbroeken. Daar zijn we best een beetje trots op!

Ruim 50 jaar dames- en herenkleding in Stadskanaal

Kledingzaak Erka in Stadskanaal (Groningen) opende haar deuren op 30 april 1964 in Musselkanaal. Een speciaalzaak in herenmode. Roelandt Kugul was vergeten dat het Koninginnedag was en kon zijn net geopende winkel ’s middags om 13:00 uur ook al weer sluiten.

Modetrends veranderen constant. Om klanten te behouden, moet je wel mee gaan. Daarom besloot Kugul in 1972 een nieuwe koers te gaan varen. Hij bouwde zijn speciaalzaak in herenmode om tot een jeanswinkel. Een groot succes. Van heinde en verre kwam jong en oud naar de Musselkanaal voor een spijkerbroek. Twee jaar later vestigde de hardwerkende ondernemer zich dan ook met een kledingzaak aan de Hoofdstraat in Stadskanaal.

In 1984 werd de kledingzaak versterkt met zoon Rob. Ook de jaren tachtig stond in het teken van verandering. De formule werd gewijzigd in casual heren- en dameskleding.

Tegenwoordig is Erka gevestigd aan het Menistenplein 12 in Stadkanaal en is de kledingzaak in Musselkanaal gesloten. Nog steeds weet jong en oud de weg naar de winkel te vinden. Evenals zijn Kugul senior blijft ook Rob innoveren

AANBIEDING ERKA MODE

CONTACT GEGEVENS

Erka Casual Mode

Menistenplein 12
9501XN, Stadskanaal

Telefoon:
0599-617622

Email:
info@erkavof.nl