BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Dun Agro Hemp Group

Website

Over Dun Agro

Industriële hennep is een zeer diverse plant. Het kan voldoen aan alle fundamentele menselijke behoeften: kleding, huisvesting, voedsel en medicijnen. Het verbazingwekkende van hennep is dat het milieuvriendelijk en duurzaam is. Hennep levert producten die perfect zijn voor menselijk gebruik. Door de geschiedenis en stigma van cannabis in het geheel, heeft industriële hennep de modern industriële revolutie gemist en heeft pas onlangs een comeback gemaakt als een oplossing voor gelokaliseerde, milieuvriendelijk en duurzame productie.

De Dun Agro Hemp Group is al meer dan 25 jaar actief in de hennepindustrie. Het resultaat van de verschillende richtingen van de plant heeft ons aangemoedigd om dit pad af te gaan. Nadat wij zijn begonnen met het telen, oogsten en verwerken van primaire vezels, realiseerden we ons al snel dat we de waarde moesten blijven uitbreiden om een producten voor de eindmarkt te maken. Dit was de enige manier om iedereen de echte potentie van de plant te laten zien. Daarbij hebben wij verschillende bedrijven opgericht om te kunnen concentreren op specifieke richtingen die wij interessant vinden.

Na nog een aantal productiefaciliteiten te hebben gebouwd en onze diverse producten met succes te hebben gelanceerd, vonden we het tijd om de Dun Agro Hemp Group te starten om de wereld te laten zien wat we op één plek hebben bereikt. Welkom!