BLIK OP GRONINGEN

Blik op Groningen werpt een blik op diverse bedrijven in de Provincie, ondersteund met mooie foto’s, vlogs en mooie aanbiedingen van uitsluitend Groninger bedrijven! Bekijk alle aanbiedingen en bedrijven.

 

Van augustus tot en met december maak je kans op wekelijks mooie prijzen via onze Facebook pagina!

STEUN LOKALE BEDRIJVEN EN KOOP IN JE EIGEN REGIO

Contract Bouwservice B.V.

Website Contractbouw

Over Contractbouw

Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau met ruim 20 jaar ervaring in de bouw! Wij hechten grote waarde aan goed werkgeverschap. Contract Bouwservice is lid van de NBBU en dat staat voor zekerheid en betrouwbaarheid voor zowel de opdrachtgever als de werknemer. Daarnaast zijn wij NEN 4400-I en VCU gecertificeerden erkend leerbedrijf.

We matchen op persoonlijkheid van werkgever en werknemer en boeken zo voor beide partijen succes op de lange termijn. Contract Bouwservice heeft een groot aanbod in vakkrachten voor opdrachtgevers en voor de werkzoekenden beschikken we over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers.

We werken met korte lijnen, u heeft een vast contactpersoon die uw bedrijf en uw wensen kent op het gebied van vakmensen voor de bouw. Of het nu gaat om uitvoerders, werkvoorbereiders, timmermannen I, timmermannen II, betontimmermannen, betonreparateurs, stukadoors, oppermannen of opruimers/slopers, onze vakmensen zijn:

  • VCA gecertificeerd
  • Vakgeschoold
  • Ervaren
  • In het bezit van de vereiste PBM’s
  • Gemotiveerd